Категорії
Новини

Де знайти якісний кальян?

Пошуки в інтернеті хорошого кальяну часто супроводжуються визначеннями його як інструменту чи устаткування. Основні властивості таких пристроїв важливі при ознайомленні з кожним із них. Але багато хто з нас просто сприймає кальян як елемент цікавого та культурного відпочинку, а пошуки в інтернеті закінчуються при відкритті сайту інтернет магазину кальянів Димок. Представлені в каталозі товари відповідають найвибагливішим смакам.

Розглянемо асортимент кальянів та порекомендуємо, як вибрати найкращий

Більше половини марок виставлених на сайті DUMOK представлені українськими брендами. Товари вже оцінені шанувальниками кальянного відпочинку, а такий бренд як Totem Hookah знаходиться на першому місці рейтингу. Інший український бренд – Sky Hookah, що посідає у рейтингу друге місце, представлений в інтернет-магазині ширше, і це свідчить про популярність його продукції. У каталозі є також пристрої виробництва США, Еміратів, Німеччини, Китаю. Залишається вирішити, який кальян буде найкращим для вас. Знавці радять звернути увагу на такі параметри, як:

  • висота (більше 30 см);
  • герметичність;
  • цілісність шахти;
  • матеріали для чаші та колби;
  • привабливий вигляд.

Важливо також, щоб шахта була виконана з нержавіючого матеріалу, а чаша з глини. Слід звернути увагу і на шланг – він повинен бути миючим, з гарною тягою. Окремої уваги потребує колба. Найбільш поширеними стали скляні – як найдоступніші, практичні та зручні. Головне, щоб у колбі не було тріщин, бульбашок повітря, а стінки мають бути товстими. Краще, якщо колба буде прозорою, щоб зручніше контролювати наявність та рівень води у ній.

Про величину кальянів та ціни

Вибір куріння залежить від його розміру та ціни. Маленькі (до 40 см) дуже зручні при перевезенні та дають можливість курити одразу двом людям. Якщо запланований спільний відпочинок 3-5 осіб, то краще вибрати середній кальян заввишки 60-70 см. Для великої компанії або для кальянної відвідувачів оптимальним варіантом вважається пристрій висотою більше 1 метра. Ціна збільшується пропорційно.

Вартість залежить також від матеріалів, що використовуються при виробництві. Ціновий діапазон на маленькі та середні кальяни з товстого скла, з литою шахтою та якісними супутніми елементами може перебувати між 10 та 50 євро у гривневому еквіваленті.

Переглядаючи каталог магазину кальянів DUMOK, зауважимо, що ціна знижується в ході акцій, що проводяться, і в результаті надання знижки остаточна цифра може відчутно змінитися. Лояльність сервісу відзначається у багатьох відгуках, і, як стверджують покупці, саме тут ідеально поєднуються ціна та якість. З цього приводу можна згадати, що колись сказав Фредерік Генрі Ройс – засновник компанії Роллс-Ройс: «Ціна забувається, якість залишається», і з його словами згодні багато покупців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи

This site is registered on wpml.org as a development site.