Категорії
Новини

Якісні вхідні двері – найкращий захист для будинку

Вибір вхідних дверей https://www.solo-dveri.ua/uk/ – справа непроста. Вони мають бути міцними та надійними. Зовнішній вигляд також має значення: дизайн, форма, колір, оздоблення. Компанія Solo-Dveri пропонує різноманітний асортимент, який можна переглянути в шоурумах Києва або на сайті. Консультанти врахують побажання та підберуть найбільш підходящий варіант.

Різновиди вхідних дверей у Києві

Нещодавно єдиним матеріалом, з якого виготовляли двері, було дерево. Нині під час виробництва використовують деревину, метал, пластик, і навіть їх комбінації. Вибір дверей насамперед залежить від її призначення:

  1. Двері у квартиру. Найчастіше знаходяться всередині приміщення, захищені від вітру, дощу та інших погодних катаклізмів, тому можуть бути виготовлені як із дерева, так і з металу. Найчастіше для вхідних дверей у квартиру вибирають металевий варіант. Полотно облицьовують МДФ та спеціальною плівкою. Завдання – підвищення естетичного сприйняття.
  2. Двері до будинку. Дерев’яне оздоблення вхідних металевих дверей для приватного будинку обробляється спеціальними матеріалами, щоб максимально вберегти їх від погодних умов. Сталеві двері мають хороші теплоізоляційні та звукопоглинаючі властивості.

Вхідні двері в будинок за своїми захисними функціями бувають куленепробивними, броньованими, протизломними та пожежостійкими. Різноманітність матеріалів та технологій дозволяє робити винятки з правил і не дотримуватись загальноприйнятих рекомендацій щодо вибору місця встановлення дверей. Бажання замовника для компанії “СолоДвері” – закон, тому остаточне рішення завжди за покупцем.

Ціна запитання

Ціни на вхідні двері залежать від кількох параметрів:

  • обробка може бути виконана з плівки, дерев’яної накладки або використана молоткове фарбування;
  • матеріал двері – метал, найчастіше сталь, але може бути і дерево різних порід;
  • розмір залежить від отвору, індивідуальних параметрів та місця встановлення дверей.

Дрібниці у комплектації також важливі для функціональності та довговічності: основа, ізоляція, механізм притиску, замки, ущільнювач. Усі перелічені частини мають бути якісними. Купити вхідні двері можна недорого, якщо скористатися вигідними акціями, але завжди варто вибирати надійного виробника і досвідченого реалізатора – такого, як Solo-Dveri.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи

This site is registered on wpml.org as a development site.