Категорії
Новини

Як вибрати вугілля для кальяну без кіптяви?

Один із важливих чинників для приємного куріння кальяну – міцний жар, який підтримується для рівномірного рівня температури. Кальян – це не просто «табак і вугілля», це ціла технологія, яка базується на давніх і багатих традиціях. Найбільш екологічним вважається деревне вугілля, яке отримують із різних порід дерева при спалюванні без доступу кисню.

Всім охочим замовити вугілля для кальяну без смоли, що викликає наявність кіптяви, варто завітати до інтернет-магазину «Димок». Він працює без перерв та вихідних і пропонує широкий вибір кальянів, вугілля та інших атрибутів кальянокуріння. Існує декілька типів вугілля для кальяну, які мають різні параметри швидкості розпалювання, часу горіння та належать до різних цінових сегментів.

Яке вугілля найбільш популярне?

Ціна вугілля для кальяну – важливий критерій вибору. Також звертають увагу на матеріали, з яких воно виготовляється. Згідно з відгуками покупців, любителям кальяну найбільше до вподоби деревне вугілля з горіха, дуба, сосни, яблуні.

Основні види вугілля для кальяну:

  • деревне; 
  • кокосове; 
  • таблетоване зі швидким займанням; 
  • електронне.

Каталог інтернет-магазину «Димок» містить також десятки позицій, що дозволяє купити вугілля для кальяну навіть найрідкісніших торгових марок. Найпопулярніший бренд – The White. Він входить у трійку лідерів продажів. Продукція представлена в різному фасуванні.

Винятковий присмак та аромат виділяє натуральне кокосове вугілля. Воно горить довше, ніж інше, але й повільно розгоряється. Виробники отримують його шляхом перемелювання та пресування шкаралупи кокосу, якій властива висока тепломісткість. Це вугілля містить більшу кількість «живої» енергії, ніж інші різновиди.

Яке вугілля швидко займається?

Існує спеціальний вид палива для кальяну, який характеризується швидким займанням, що значно полегшує процес розпалювання. Вугілля обробляється розчином селітри, що викликає швидку появу вогню і диму. Проте треба зважати на хімічні домішки, які впливають на якість куріння. Селітра може зіпсувати смак суміші для кальяну.

Таке вугілля вирізняється:

  • недовготривалим горінням;
  • нижчою густиною в порівнянні з аналогами;
  • більшою кількістю попелу.

Вибрати найкращий варіант вугілля можна просто зараз. Всі охочі купити вугілля для кальяну в Києві можуть вибрати найкращий варіант у компанії «Димок». Регулярні акції та гарячі пропозиції допомагають іще вигідніше придбати цей товар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи

This site is registered on wpml.org as a development site.