Категорії
Новини

Дизайнерські сукні для вечора та на кожен день від українського виробника

Сьогодні українські модні бренди стрімко розвиваються і за якістю не поступаються європейським. Яскравий приклад – дизайнерський одяг KRISSTEL, що поєднує у собі неймовірний стиль та доступну ціну. Покрій таких нарядів розробляється з урахуванням індивідуальних особливостей дівчат, тому в каталозі представлені різноманітні фасони. Купити стильну сукню можна для повсякденного образу, роботи чи вечірнього виходу. Найбільшою популярністю користуються:

  • міді – класичний варіант, довжина до колін;
  • із запахом – вигідно підкреслює талію, груди та стегна;
  • футляр – облягаюче, з круглим або квадратним вирізом, блискавкою на спині;
  • сорочка – зручний вибір на кожен день або в офіс;
  • Прямий вільний крій – пошиття добре маскує недосконалості фігури.

Колекції від KRISSTEL шиють із високоякісних італійських тканин, з європейською фурнітурою. Матеріал підбирається з урахуванням фасону, щоб загальний образ був максимально органічним. Для пошиття літніх суконь найчастіше використовують бавовну, трикотаж, віскозу або льон. Вечірні моделі роблять із шовку, мережива, гіпюру та парчі. Осінні та зимові – з більш щільних та теплих вовняних тканин. Вони не вицвітають після численних прань і добре тримають форму.

Вибір кращої сукні по фігурі

Бренд KRISSTEL представляє красиві класичні сукні з приталеними силуетами. Вони роблять акцент на декольте, візуально додають зростання і подовжують ноги. Збалансувати широкі плечі допоможуть вироби, що розкльошені до нижньої частини. Коли потрібно врівноважити верх і низ, вибирайте моделі із поясом. Крій із завищеною талією прибирає невеликий животик та боки.

Якщо у вас є проблеми з підбором відповідного крою, завжди можна звернутися до консультантів бренду в режимі онлайн. Ідеально прорахована розмірна таблиця не дозволить помилитися, потрібно лише попередньо зробити свої виміри та звірити параметри.

Жіночі класичні сукні найчастіше купують у чорному, білому, червоному та бежевому кольорах. Це базові відтінки гардеробу, які легко поєднувати із взуттям та аксесуарами. Однак у каталозі KRISSTEL легко знайти будь-які забарвлення з незвичайними принтами та візерунками для сміливіших рішень. Моделі пошиті з комфортною посадкою із приємних до тіла матеріалів. Вони поєднують у собі класику, сучасні тенденції та неймовірну практичність, тому заслуговують на вашу увагу. Дизайнер бренду створює ідеальну сукню на всі випадки життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи

This site is registered on wpml.org as a development site.