Категорії
Новини

Як купити вугілля для кальяну та не помилитися з вибором

Будь-який курець знає, наскільки важливо купувати вугілля для кальяну, яке допоможе незабутньо провести час. Цей елемент впливає на тривалість куріння, смакові якості диму та допомагає розкрити аромат тютюнової суміші. Тому правильно зроблений вибір допоможе сеансу кальянокуріння пройти незабутньо і курцеві отримати справжню насолоду від ароматного диму. Для закритого приміщення потрібно вибрати натуральний продукт, який не виділяє шкідливих речовин. При цьому слід врахувати, що деревна сировина має свій аромат, який змішуватиметься з тютюновим димом, створюючи яскравий букет.

Популярні види вугілля

Якщо ви зібралися шукати вугілля для кальяну, Київ з безліччю профільних магазинів дозволяє обійти всі їх та вибрати те, що потрібно. Серед запропонованих на вітчизняному ринку товарів найбільшою популярністю користуються такі види:

  1. Дерев’яний. Він виготовляється із натуральної сировини шляхом горіння добірних сортів дерева. Після цього йому надають форму кубиків або платівок для зручнішого застосування. Для його приготування використовують оливкові кісточки та деревину, виноградну лозу, лимонне дерево та інше.
  2. Горіховий. Для його отримання використовують шкаралупу волоського горіха. Цей процес не призводить до прояву сильного аромату та присмаку, який притаманний вугіллю. Він добре тримає жар, швидко розгорається і є екологічно чистим продуктом, який не містить додаткових домішок.
  3. Кокосове. Отриманий у результаті горіння кокосової шкаралупи, він під час горіння не виділяє зайвих запахів, дозволяючи повністю насолодитися смаковими якостями тютюну. Тривалість горіння у нього вища, ніж у інших різновидів, що дозволяє продовжити задоволення від використання кальяну.

Зустрічається також продукція, що швидко розпалюється, яка являє собою деревне вугілля, додатково просочене спиртом або селітрою. Як писав Омар Хайям: “Сядь у тиші – і викури кальян”, і для цього не обійтися без вугільного елемента.

Як швидко вирішити питання з покупкою вугілля

Якщо хочеться замовити вугілля для кальяну відмінної якості, без шкідливих домішок та домішок у складі, слід скористатися послугами популярного інтернет-магазину «Димок». У його каталозі зібрані різні види цієї продукції від відомих брендів, і ціна на кожну позицію дуже помірна. У розділі розпродажів можна знайти товари, які можна купити із приємною знижкою. Організовано доставку по всій країні, а також за кордон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи

This site is registered on wpml.org as a development site.